sova

det är skönt att sova ! <3
och jag älskar Sebastian så otroligt mkt!

skulle bara säga det! nu ska jag göra mig i ordning så vi kan fara in till Tärna !


shit..

jag vet inte vad jag ska tycka lr vad jag ska tro. jag vill bara sätta mig ner på govet och skrika sen gå flera mil! när man säger att man mår bra, det är väl då man förstår att man inte gör det? jag vill inte klaga men nu känner jag att jan måste få skriva av mig! hur fan vet man? hur? är det någon som kan säga det till mig? är det någon som kan förklara vem man kan lita på? och föresten, hur kan jag lita på dig? ja jag vet nu är jag otroligt negativ, men jag är faktiskt en sån som är sur ibland. är väl inte mer än normal. men när jag är sur så är jag det och jag smusslar inte med det.. eller ja ibland kanske jag gör det, men det kan bero på att det är så svårt att förklara varför jag är sur.. ja du.. jag vill kunna slappna av, inte tänka på något och bara vara. men det funkar inte så. inte för mig. men iallafall, jag är kluven !

yees..

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead!
-Barney Stinson

men den otroligt bra frasen så ska jag börja den långa färden mot sängen, lr ja så lång är den ju inte för min lägenhet är ju inte så stor..


gjort slut och blivit kär.

idag hr det hänt mycket men ändå lite. jag har "gjort slut" med en vän, vilket jag inte trodde skulle hända någnonsin.. och så har jag blivit kär i en ny artist nämligen den duktige herren John Mayer!
något bra, något dåligt. men så är väl livet? det hade ju vart tråkigt utan motgångar.
sedan har jag fått mig en tankeställare om hur folk i min omguvning prioriterar och hur jag kanske prioriterar fel.. ? det tål att tänkas på ett tag till och kanske göra en liten förändring (:

btw, just nu i denna sekund så håller nagelacket på mina naglar att torka. förberedelserna för att göra mig fin inför imorgon har börjat (: jag längtar som en tok! jag hoppas på en trevlig kväll, och det tror jag att det kommer att bli! sen så får jag ju träffa min älskade kusin och mitt underbara gudbarn i helgen, då blir livet så många gånger bättre! <3

jo det blir ingen Avatar analys idag heller, orkar inte! och föresten ! HUR kan ROBINSON få ta GEE's plats idag !? helt jävla ofattbart! fan! Glee är många gånger bättre...

.. men jag har iallafall diskat idag ! (:


Ta bort bloggen?

när jag loggar in på blogg.se så var bilden för "tabort bloggen" stooooor och utsmetad.. kanske ett tecken på att jag ska ta bort bloggen ? ;) haha nä jag tror inte det, inte idag iallafall!

idag har jag vart på skolan och räknat matte, det är så underbart! jag tycker verkligen om matte (: men efter ett tag så blir man lite grötig i huvudet.. och idag igen fick jag skjuts hem! det gillas ! (:

imorgon är det äntligen freeedag! <3
nä men jag känner att jag inte har så mkt att skriva om just nu så jag ska gå och dö ett tag, lr ja, jag menar såklart diska.. men jag lovar att skriva ett inlägg till, kanske en grundläggande analys om Avatar? ;)

lalala, puss <3

AJ!

jag tappade nyss ett papper under skrivbordet och när jag skulle hämta det och var påväg upp igen så slog jag i bakhuvudet så jag såg små blinkandke prickar framför höger öga ett tag! hahaha
sen blev jag illamående och det va inte lika kul, men prickarna va roliga!

btw, ibland prioriterar man och är snäll.. men får INGET tillbaka ! kul? nej..

Oops!

ja det råkade bli ett litet uppbehåll i bloggandet, men det gööör inget! ingen fara ! ;)

i början av veckan så låg jag i förkylningen, känt på mig att den skulle komma. men det känns fortfarande inte riktigt bra, dock har jag inte tid att vara sjuk!

nu sitter jag och pysslar på ett kort till fredagens festligheter (: det ska bli så kul! jag ser fram emot det så mkt!
egentligen kanske jag borde räkna lite matte oxå.. men det får bli lite senare ! ;) den här kursen är verkligen konstig må jag säga.. men det är väl bara att bita ihop och hoppas på det bästa. jag tror att programerings kursen kommer att bli jobbigare ! lr roligare.. det återstår att se. en kurs i taget!
imorgon blir det iallafall pluggdate på skolan ;)

juste, Avatar! jag borde, ska, skriva om avatar! Som Jenny sa, jag är föralltid skadad efter alla drama analyser ;)  men jag tar det i ett eget inlägg, kanske ikväll. kanske imorgon!

det blir mycket att skriva om när man inte skrivit på ett tag ! haha
men jag sa ju att jag hade tänkt skriva mer om dyslexin (ja, jag vet att jag stavade fel i tidigare inlägg. haha).
Idag så fick jag skjuts hem av en snäll klasskompis eftersom det va så blååsigt! vi pratade lite om min dyslexi och dyslexi i allmänhet. 
Det är nu ungefär ett år sedan jag fick svaret på min dyslexi utredning. Det var en januari dag, jag var sjuk så jag var hemma när brevet kom. jag läste meningen som sa att jag hade dyslexi flera gånger, det gick inte riktigt in i min hjärna. jag kände mig korkad, dum och sämst.
den första jag ringde till var mamma, hon plockade ner mig på jorden och sa att jag inte alls va sämst.
förra året i januari så var ju Seb här och gjorde praktik, så när han kom hem den dagen så kunde jag inte förmå mig att säga något. inte förens när vi gick och la oss på kvällen så kunde jag säga det.
efter det så blev det dels bättre och dels sämre i skolan, vissa ville hjälpa och andra tyckte bara att det var jobbigt.
men nu så känns det faktiskt bättre än någonsin, för nu vet jag varför jag har svårare för att läsa och skriva. förut vågade jag knappt skriva lr läsa högt, speciellt inte engelska. men nu skriver jag både svenska och engelska hejvillt! för nu vet jag ju att det inte är mitt fel ;) haha

nä nu har jag skrivit mkt! ha det bra !

lalala, puss <3

ps. Seb är och mönstrar i sthlm och jag saknar honom ;)

rosa dator.

Nu ligger jag i Sebastians säng och skriver på min lilla rosa dator (: jag har faktiskt saknat den nu när mamma har haft den lite! man blir som fäst vid den ! ;)

snart ska vi äta och sen göra oss kara för att fara ner på stan och se Avatar! jag har jävligt stora förväntningar vilket säkert kommer att göra att jag inte tycker om den.. :/ jag är ju som lite kräsen av mig och är bra på analysera sönder filmer ;) vilket Seb brukar bli galen på! haha



idag har vi vart hos Seb's mormor, dom bor i en söt liten stuga vid vattnet. vi fick vofflor (våfflor, vofflor..våfflor? vet inte hur det stavas!) och tittade på gamla biler. Seb va så otroligt söt när han va liten :] fick med mig några bilder hem ;)
så Seb: akta dig ! ;) hahaha

lalala, puss <3

ps. jag är valpsugen!


Stadeeeeen

idag sov vi längeeee, vilket va skönt eftertsom jag sovit dåligt i en vecka nu!
sen åkte vi ner på stan och handlade lite (:
köpte nagelack och en kjol å lite mer! jo, och så bokade vi biljetter till Avatar imorgon ;) dock inte i 3D, men man får väl se den en gång till i Umeå. dom har den inte i 3D här ! :o

se när vi kom tillbaka så lägade jag och Seb middag! ungs stekt börting och potatis, och en jävligt god ruccola sallad! gött!
nu är det fredags mys resten av kvällen, med nymålade naglar ! ;)

jo så tänkte jag på en sak, anledningen till att jag började att blogga var ju faktiskt min dysleksi. hon som gjorde min utredning sa att det var bra om man skrev daglingen typ en dagbok eller så. men eftersom det är så populärt med att blogga så gjorde jag som en död fisk, flöt med strömmen!
jag vet inte om det har blivit bättre eller inte.. det känne iallafall som att jag vågar skriva mer utan att vara orolig för att det ska vara felstavat (:
jag funderar på att blogga lite mer om hur det egentligen är, hur jag känner mig, hur jag blir bemött osv. vi får se (:

näää.. nu ska jag fredagsmysa (:
ha det bra ! <3

lalala, puss <3

ps. jag saknar fortfarande ELI! <3

Östersund.

nu sitter jag på Sebastians dator och ska bara skriva ett litet inlägg, så ska vi snart se film.
Död snö, fått den av Linn. haha

men nu ligger han i sängen och retas med mig så jag ska gå och killa honom under fötterna... HAHA!
lr inte, det brukar göra så ont!

men men, jag har kommit fram iallafall utan större skador ;) jag sov nätan hela vägen ! (: det är prima grejer med åksjukepiller !

lalala, puss <3

ps. jag skanar ELI! <3

1 fråga.

ja, jag hade bara tänk skiva och fråga en fråga som jag funderat på ett tag..

vad hände med svininfluensan?

var det inte så att alla skulle drabbas och dö om man inte tog vaccinet ? lr..? 
jadu, klura lite sen kan ni ju berätta vad ni kommit fram till!

lalala, puss <3

Baka liten kaka

idag hade jag tänkt "göra två flugor på smällen" genom att bjuda på middag och göra mkt mat så det blir över till matlådor ! (: meen, middagen blev inte av. inte idag och inte imorgon.. så, i veckan blir det nog inga gravida flugor utan jag bakar en kaka med recept av Mona ! (: sen åker jag till älsk och myser i helgen ! <3

idag fick jag faktiskt lite panik över att jag kommer vara arbetslös om 1 ½ år ! shit ! vad ska ajg göra då !? :O oojooj.. men jag kanske ska vänta lite med paniken, så jag lägger den på hyllan, det får bli hatthyllan som morfar har byggt för jag har ingen annan ! ;) älskade morfar <3



nä nu ska jag gå och baka ! så det är bara att komma och smaka ! (HA, jag rimmade! )
baka,baka liten kaka!

lalala, puss <3


Tisdag.

ja, dagens lektion var då inte mkt bättre än gårdagens förläsning.. va fan håller gubben på med?
och så kan jag väl säga att de borde ha ngn standard på hur man ska se ut när man jobbar på universitet.. eller så kanske de är i ekonomisk kris så att de inte har råd att ge sin anställda tillräckligt med lön så att de har råd med att köpa nya kläder.. lr en nagesax..

ja jag vet, jag är elak men det här är inte kul! som jag sa till cecilia idag: jag hade räknat med att det skulle bli en jobbig kurs och att läraen inte skulle vara nå bra (det sa de i året över oss), men det här blev ju värre än av jag hade trott..
just nu så känns det bara som att jag vill klara det och inte att jag vill lära mig ngt, så var det ju från början. då läste jag för att jag tyckte att det var kul, men nu är det mest för att jag måste klara kursen.. så ska det väl inte vara? lr jag tycker då inte att det ska vara så, det är ju faktiskt så att jag tycker att det är kul att lära mig! OCH jag tycker om matte!

men men, det är ju bara att hoppas på att det blir bättre sen!
nu ska jag gå ner på stan och handla lite, ska baka och laga go middag! :)

lalala, puss <3

ps. imorgon är det onsdag ;)

tekniska och ekonomiska beräkningar..

den här kursen kommer göra mig till en.. mindre trevlig människa !
jag känner det på mig !
så akta, speciellt killen som satt bakom mig under föreläsningen idag !

Alrighty then!

Nu är jag hemma i lägenheten igen (: home, sweet home! det enda som saknas är en Seb som ligger och snarkar i sängen ! men men.. den tiden kommer väl den oxå ! (:

nu är jag jätte trött! såå.. jag säger god natt!

lalala, puss <3

Söndag

ja det förra inlägger skulle ju komma upp i fredags men blogg.se tycker inte om mig.. men bättre sent än aldrig (:
nu sitter jag hos linn och väntar på bussen som går kl 17.55.
sebastian sitter nu på bussen till Östersund, alltid lika jobbigt att åka ifrån varandra ! xp
man tycker ju att man ska vänja sig, meeeeen det går inte !

helgen har vart bra! i fredags åkte jag upp till storuman för att hjälpa mamma att köra som har vart på kurs i östersund, jag åt och va med Linn och Roger tills mamma och Sebastian (som passade på att åka upp med mamma) kom. det va sjukt mycket älg på vägen upp till tärna ! jag skrämde nog ihjäl en gubbe som stog på en parkering xp haha
sen på lördag så skottade jag och seb ett tag och körde skoter, den blev det gooo middag och tårta hos mormor ! (:
jag fattar inte hur helgerna kan gå så fort.. helt plötsligt va det ju söndag, och här sitter jag !
idag har vi kört en sväng på min fiiina skoter! lägg märke till att jag sa att det är min, för det är det! ;) sen stressade vi till bussen och så väntade vi på sebastians buss här i sugis och nu väntar jag på min ! :P

just nu sitter jag och nallar filmer av Linn och Roger ! höhöhö
så nu har jag ngt att roa mig med på några bussresor framöver (:

btw, linn har en snygg dator ! (: inte rosa som min.. men snygg ! ;)

lalala, puss <3

ett till inlägg

Nu skriver jag ett till inlägg bara för att jag ahr riktigt tråkigt och måste frödriva tiden ! jag hater verkligen att vänta !

Eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om så skriver jag ngt helt onödigt!
varfrö reser alla till Tailand nu ? :O
alltså är det de enda landet folk vill åka till nu lr? eller är det någon kändis sak ?
kanske är en sån här dominoeffekt? först åker en och kommer tillbaka och säger att det är underbart och visar otroliga bilder.. sen så når hysterin till kändisvärlden och så blir det ännu värre.. ! för nu åker varenda kändis till tailand och varenda okändis också, bara för att kändisarna gör det!
det värsta är ju faktiskt att.. jag får lust att åka till Tailand ! jävla dominoeffekt.. !
Independent, my ass!!

Men jag ska nog gå mot strömmen och motså denna Tailand hysterin och sattsar på USA till sommaren istället (: även om jag är gode sugen på Tailand..

nu har jag fördrivit lite tid, dax att gå så jag inte missar bussen !

lalala, puss <3

Bra början..

Nä, dagen började inte så vidare bra ! försov mig så jag kom 45 min försent.. har nog aldrig gjort mig iordning på så kort tid förut! men men, nu är redovisningen gjord och ljudproduktions kursen är slut !
det va en lagont rolig kurs, kanske inget för mig men man lärde sig mycket (:

Nästa kurs är Tekniska och ekonimoiska beräkningar! I know, det låter inte så kul ! men jag hoppas på det bästa, lr jävlar om det inte är en bra kurs när bok jävlen kostar 440 kr ! men men..

Dagen började inte så bra men jag hoppas på ett bra slut eftersom det blir till att åka upp till Tärna och älskade Seb ska med! (: känns som det va evigheter sen vi sågs.. men det va det såklart inte, men han har ju vart i Småland och det gör så man längtar lite extra för det är så långt bort !

Nu sitter jag på skolan och väntar på att klockan ska närma sig 14.05 så jag kan börja dra mig till bussen !
jag ska åka till Linn i Storuman och vänta på mamma och Seb, mamma har vart på kurs i Östersund så hon kör bil.

hm, hur ska ajg nu fördriva tiden? det är ju skit länge kvar ! och jag har inget mer att skriva..
aja, kanske skulle äta lunch?

lalala, puss <3


onoff

.. säger att de kör hem varan till en som man handlar där, det är ju toppen! men undra vad dom säger om man bor i tärnaby..?
hm, nästan värt att testa !

eftersom vi 3 brudar är så effektiva i skolan så är vi typ lediga idag! det är ju bra aftersom det är ju tjugondaknut och julen ska.. ut, ut, UT !
på fredag ska jag hem till Tärna igen och träffa Sebastian !  (: äntligen!
och så hoppas vi på fint väder så att det blir en skoter tur på lördagen! (:
nä nu ska jag gå och göra lite nytta!

btw, har inte icareklamerna spårat ut lite? och vart har Jerry tagit vägen ? :(

lalala, puss <3

ps. nu är mitt varmvatten tillbaka efter typ en vecka ! jippi!

Dagens fundering.

idag så gör jag mina val och jag har mina drämmar.
nu är mitt liv på väg upp.
men tänk, när livet inte längre är på väg upp
då livet flyter på.
kommer jag vara nöjd då över valen som jag gör idag?


/Hanna


RSS 2.0