Gratis kläder.

Vem vill inte ha gratis kläder ? ;)
bli medlem här http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=156645 !

(:

lalala. puss <3

Benjamin Buttons otroliga liv.

I like, I like.

trött. sova. nu !

lalala, puss <3

Humör.

nu sitter jag på skolan och v'ntar på att klockan ska bli 13.30 och mitt dysleximöte ska börja. det är meningen att hon som gjort min utredning ska kolla till skolan och informera och prata med lärarna.. men det är typ ingen av lärarana som kan komma.. och just nu känns det som om det inet finns nån lärare som bryr sig! som en lärare sa idag när jag sa att det gick väl bra att läsa och jag var ju trungen att göra det: "ja jag har ju pratart med din handledare och du har ju tänkt plugga vidare i högre stadier" JA ?? och !? ska jag få kämpa som fan och inte få nån hjälp bara för att jag ska läsa vidare på svårare grader sedan??
jag är inte på bra humör idag, det kan bero på det där och den läraren, oxå eftersom hon började prata högt i klassrummet om min dyskexi och att jag hade möte idag. det är väl ngt som hon ska prata med mig och för det är ju mig det handlar om och inte hela klassen ??

nu sitter jag i en soffa på andra våningen i S huset, först va det lungt och tyst. men nu är omringade av små jobbiga 2or ! xp faaan.. xp

aja jag ska se Shan Atci med Seb ikväll ! <3

lalala, puss

Glasögonbågar.

ja, igår så beställde jag hem 6 st provbågar från favoptic ! jag vill att dom ska komma nuuu ! :P hehe så snart kanske jag har nya glasögon ! (:

imorgon ska jag och Seb. på Shan Atci ! det ska bli kul ! och ikväll ska vi träna, för det är gratis träning på Träna. ! :P

nu har jag hål för tm gör ngt som vi inte är med på så vi har inte klassråd, snart  äre naturkunskap! idag slutar jag 15.30 men jag tror det blir att gå hem lite tidigare eftersom det är projektarbete och jag behöver nog inte vara här så länge. ska ha ett litet möte med Jenny :P

jag har godis ! ;D

lalala, puss <3

Pappersväggar.

jag är trött, jäääätte trött ! så jag ska sova snart, ska bara läsa lite Arbetsmiljö och säkerhet!

idag har jag vart på skolan, haft Matte C, AffärsJuridik och Naturkunskap A. sen blev det stan, köpte; 1 mössa, 1 halsduk, 1 nagelklippare och 1 kofta ! :) ikväll har jag tvättat, Seb. hjälpte oxå till lite :P
jo föresten jag ringde till ett företag som gör balklänningar idag oxå ! 1 klänning kostar ca 2900 kr  ikl. frakt och allt ! (: perfa! och om man är fler som beställer, typ en kompis gäng så får man mängdrabatt! så jag ska ragga folk som vill beställa med mig ! (: kanske oxå blir så att jag åker ner till dom innan mars för att kolla lite hur klänningarna ser ut, de håller till lite utanför Sundsvall. det blir nog bra (:

vi va ju hemma i helgen och jag längtar redan hem.. för jag vill pussa på Eli igen ! han är såååå söt ! (:
men det är inte så käte längt tills jag ska hem nästa gång ! (: måste ju se på min "nya" bil ! hahah. mamma fick mig att köpa en gammbil ihelgen av Afens pappa, för 5000! har inte ens sett den :P men jag litar på mamma ! (:

på bussen igår va det jätte fullt.. så drygt.. ! jag hatar verkligen att åka buss ! det är antingen för varmt eller för kallt ! men det är tur att jag hade min ljudbok (det va oxå en sak som hon dom gjorde min dyslexiutredning tyckte att jag skulle göra), den heter Pappersväggar och är skriven av John Ajvide Lindqvist. den är ganska sjuk må jag ju säga, men den är bra ! (:

OCH! jag hitta min älsklings glass på coop idag ! Lemoncurd ! :D <3

haha
lalala, puss <3

Nyvaken i Tärnaby.

nu sitter jag i våran sjukt sköna soffa hemma i tärnaby, jag har nyss klivit upp och det va väldigt skönt att få sova ut (:
jag sitter här och knaprar på en Turkisk Peppar och funderar om det blir till att äta lodpalt idag som Afen lovade igår :P det hoppas jag på (:

igår väckte mamma oss jätte tidigt.. 08.30 ! :O xp och sen åkte i till Oltokken och fika sen skotrade vi Slätvik och tillbaka. på vägen upp kollade vi 3 nät och fick 15 fiskar så det blev färskfisk till middag (: vi såg även 7 hundspann där uppe på fjälle, gulligt (:
sen bar det av till Laisolm för jag skulle färga Sandras hår (: och så fick jag pussa på Eli ! <3 han är verkligen såå söt ! och lugn! en underbar bääbis !

idag blir det till att åka tillbaka till umeå igen, känns drygt. hatar att åka buss.. det kommer säkert va mkt folk oxå så det blir kvavt och äckligt ! >.<
aja..

nu ska jag gå och prata lite med mams (:
lalala, puss <3

rast.

nu har jag sart i ca 10 min till. jag sitter ovanför caféterian vid de nya borden och på en ny stol (:
det är faktiskt ganska mysigt, jag har ett gott äpple att knapra på, det är ngn nedanför som plinkar lite på en gitarr, det hörs lite prat från alla håll, och det är fredag och snart helg ! (:

meeeen ! en sak stör jag mig på ! vi har nyss fått nya bord och stolar hit, och va fan gör dom ? sitter och kluddar fula ord på borden.. va fan ? hur gammla är dom som går på den här skolan?
jaja..

lalala, puss <3

seeg.

nu sitter jag på skolan och har håltimme, jag är sjukt trött och seg i huvudet. borde göra lite skolgrejer men jag orkar inte, orkar knappt hålla ögonen öppna! jag ska ta ett åksjukepille och sova på hela resan hem, för det blir så att vi åker heem (: Sebastian mår mkt bättre (:

Jenny har gjort kakor (lr egentligen är det hennes pappa som gjort dom) som jag sitter och småäter på :P gött !
vi sitter vid syon och dom, här sitter även ngra tjejer och pratar, om jag ska va ärligt så är det jävligt roligt att lyssna på dom ! :P haha.
Emelie typ ligger och sover här på soffan ;)

nä jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva just nu, är sjukt trött så jag kommer inte på ngt ! xp
får klura på ngt i bussen (:

lalala. puss <3

Bulle (:

ja, nu sitter jag här igen med en stor kopp te och en bulle (: mkt gott!
Den andra Hanna Rönér skrev nyss till mig, kul (:

Idag är Sebastian bättre så det blir nog att åka hem imorgon (: yey !
Då ska jag nog åka och pussa lite på kusinbarnet (: och färga Sandras hår (:
och sen ska vi äta fisk för tydligen så är Sebastian dödligt sugen på det :P men jag vill ha palt.. jag ska ringa och prata med mormor (: ska även göra en beställning på köttbullar :P mormors köttbullar är dom bästa (:

det är ngt konstigt program på 3an nu, typ "Generation fett" tror jag att det heter. Det är inte så najs.. :/
men jag väntar på att filmen ska börja så det blev så att jag började titta. va faaan ? han typ göder sin fru.. konstig typ. men det finns så många olika konstiga typer.

idag va jag på projektarbetes möte med min handledare, före hade jag panik. men nu känns det om att jag har lite koll på läget och tror faktiskt att det kan bli klart i tid :P det kommer bli kul (:
en annan sak jag har panik över är VAD SKA JAG GÖRA EFTER SKOLAN !? :O
gaaaaaaaaaaaaah >.<
meen, jag tittade i en sån här katalog man kan ta utanför syon och jag tittade igenom alla yrken.. och jag hittade faktiskt ngt som va intressant ;) tänker inte riktigt berätta vad det är än jag ska klura på det lite till först (:  men skolan ligger i Shlm och det låter lockande. ska undersöka lite meeeer.
men jag vill jobba ett år innan jag börjar plugga ingen, för jag är så trött på skolan !
det löser sig ! (:

btw, jag tänker väldigt mkt på att jag saknar dig just nu.. :/

aja, nu ska jag lägga mig i sängen och se film med min nörd
lalala, puss <3

Skola.

Nu sitter jag på skolan och väntar på att Arbetsmiljö och säkerhets lektionen ska börja. vi ska göra ngt besök hos ngn som jobbar på skolan, men eftersom Curt är så hemlighetsfull så får vi inte veta vart förens just innan vi ska gå :P
förra gången va vi hos han som sköter kopieringen, det va ganska kul (: vi kom in på ett litet sidospår och började prata om släktforskning, jag vill oxå släktforska ! jag får väl göra det sen när jag har gått ut skolan (:

Jag saknar mamma och vill hem i helgen, men eftersom Sebastian är så sjuk så kanske det inte blir :( men jag hoppas på att han blir bättre (:

jag försöker skriva på min monolog.. det går väl sådär, men det tar sig :P
men jag ska fokusera lite på den nu så jag skriver sen (:

pusshej
lalala, puss <3

Dyslexi.

ja, nu har jag fått veta att jag har dyslexi. och en av sakerna som skulle hjälpa var att dagligen skriva, "göra det personliga skrivandet till en vana".
så, här sitter jag nu med en tekopp och lite choklad och gör som dom flesta andra: bloggar !
allt kanske inte kommer bli rätt lr så låter det konstigt, men skit samma ! lev med det, för det gör jag !! :P

Att få beskedet om dyslexi kom som en liten chock, även om jag kanske anat det. har nog inte riktigt fattat det än, inte vad det innebär men det jag hoppas på nu när jag har det bevisat är att jag ska kunna utveckla mig själv (: det känns faktiskt som en liten lättnad för nu vet jag varför det har varit så svårt genom åren!
om jag ska vara ärlig så är jag lite rädd för att säga det till folk, rädd för att de ska misstolka och se mig på ett annat sätt. därför skriver jag det här och hoppas att folk inte dömmer mig (:
och jag vet att jag inte är ensam, t.ex. prinsessan Viktoria, George Bush, Ernest Hemingway och John Lennon var dyslektiker :P

aja, nu hör jag små söta snarkningar från min sjuka men oh så söta Sebastian som ligger i min säng och sover. så jag tror att jag ska dricka upp mitt te och sen joina honom i sägnen och sova ! (:

God Natt
lalala, puss <3

RSS 2.0