ojsan ! ;)

ojojoj va mkt jag skriver idag ! (: men det blir så när man har mkt tid över !
nu har jag dammsugat så det är fint ! :]
jag mår som en guldklimp nu ! :) (allså jag mår bra, ville bara komma på ngt annorlunda att säga)
nu är det iallafall LOOV ! skönt vill jag lova, det känns så skönt ! det ska kommer bli ett bra lov; besök av kusin och kusinbarnet, jobba, klippa och klistra på mina inbjudningar till projektarbetet, sy lite till projektarbetet, köra bil med min nya bilsterio, vara i Tängis osv ! (: så skönt ! och så hoppas jag ju på en utgång oxå ;) ;)

jag va på möte med Kicki idag, och tydligen är det inte jag som har missuppfattat en lärare. nej tydligen så brukar han vara en konservativ sugrubbe ganska ofta. det känns ju bra att det inte bara är jag som märkt det !
annars så har jag hämtat lite tyger och så nere i källaren under aulan idag, skulle försöka få tag på Sigrid men det va ju omöjligt (den kvinnan har alltid ngt att göra!), så jag ringde till Åsa och hon svarade än fast hon satt på scen, haha ! men jag fick prata med Sigrid tillslut men hon va så virrig och stressad så jag gjorde samtalet väldigt kort !

annars så har jag retat mig på typ allt och alla idag, men så är det. nu är humöret på topp iallafall ! (:

Sebastian är saknad !!

lalala, puss <3

musik.

nu sitter jag åvanför cafeterian vid de nya borden och stolarna, nere i cafeterian är det ngt band som spelar. det är kul med hög musik som hörs i nästan hela skolan ! (: nog för att cafeteria tanten som vi va och intervjuade igår inte tycker det.. men hon får väl stå ut helt enkelt, det är ju inte varje dag ! 

jag är varken peppad på matte c lr affärsjuridik .. =/
men snart får jag ju träffa mitt kusinbarn, så jag får väl tänka på det så det går fort !  (:

jag är trött idag med !

lalala, puss <3

maaaat !?

jag är HUNGRIG ! och matan öppnar inte förens om 20 minuter ! -.-
aja.. jag lär ju inte dö av hunger iallafall ;)

igår fixade jag praktiken! (:
kulturverkstan i Tingsryd, så igår beställde jag biljetterna till sebastian! (:
bara 4 veckor kvar nu! det är inte allt för långt ! (:

idag kommer min kära kusin och hennes son ! dom ska bo hos mig i helgen och så åker jag hem med dom sen på söndag! för jag får ju faktiskt lov idag efter Affärs juridiken ! (: det känns riktigt skönt ! men det blir att göra lite läxa, främst måste jag fixa inbjudningskorten till min monolog. det är mkt klippande och klistrande ! som att pyssla, och det är ju kul så det blir nog inte så jobbigt ! det jobbiga är ju att jag måste göra så många ! det är bara 3 veckor till premiär ! :O oj oj.. det går fort.. lite för fort ! jag väntar fortfarande på klartecken om jag får använda en viss låt i min monolog, jag hoppas hoppas hoppas att jag får det, det skulle bli så bra ! (:

och föresten ! jag vill gå ut på lovet ! ;)
det ska nog fixas ! :P

men nu ska jag börja dra mig mot matan ! (:





lalala, puss <3


...

jag är rädd.. absolut livrädd !
mer än så går inte att säga just nu !


Peppe är coolast ! :P

lalala, puss

<3

blä, nu sitter jag på skolan igen.. jag vet att det är långe sen jag skrev men jag har inte haft tid på senaste tiden. eller ork.. xp

idag kommer Peppe och vi ska ha stage fighting (: han har gjort fighting scenerna till Pirates of the Caribbean :p så han har träffat Johnny depp ;) ;) 

men nu börjar min lektion, Affärs Juridik ;) deni (:  

lalala, puss <3

ps. jag saknar min bejbii så det gör ont ): älskar dig! ds.

Jag målar fan på väggen.

jag sitter och lyssnar på orginal låtarna från musikalen medans jag spelar Mahjong, det här spelet är beroendeframkallande ! jag måste klara det !! jag känner faktiskt att jag saknar musikalen lite, nog för att det är riktigt skönt att det är slut för det va ett javligt slit !! men det va kul ! (:

idag slutade vi tidigt, skönt ! det va äckelmat så jag och Björne gick ner på stan och åt ! mkt bättre med chili cheese ! ;) <3 sen gick jag hem och gjorde väldigt lite tills Seb. kom hem och då gick vi in till stan igen och shoppade lite (: sen blev jag bjuden på fika ! (: <3 nu ligger han i soffan och ser på Per Moberg som lagar mat, vilket ja gitne riktigt vill se på så jag sitter här ! (:
det blev en väldigt mysig morgon imorse ! slapp ju vakna ensam för igår kom Seb. tillbaka från Kiruna ! (: han hade t.o.m. köpt cholkad till mig ! med bl.a. kanel och chili smak ! (: söt som socker är han.. ibland ;) haha. oftast ! (: <3
föresten idag när vi gick in till stan så stannade han för att stampa av lite snö från skorna där det va barmark och fick världens smajl och sa "oh shit va skönt med barmark, det va evigheter sen jag såg det!!" haha, smålänningen börjar nog längta hem lite ;)

"jag vill rida på min skära elefant
känna hur den elegant glider förbi en tant"

nu ska jag nog göra lite läxa.

lalala, puss <3

köp resa ! (:

Jag har en tågresa från Umeå till Växjö.

Umeå C - Växjö stn 2009-02-07 (lördag)
Avgång: 20:58 Ankomst: 11:44
Total restid: 14:46 Byten: 2
1 Ungdom 16-19 år

Tåget går via Stockholm C och kan även tänka mig att sälja biljetten endast för resa Umeå - Sthlm.

Pris: 600 kr
Pris endast Sthlm: 500 kr

Priset kan diskuteras

/Hanna

Mahjong.

är ett roligt spel! men jag var tvungen att ringa till Seb. (som förövrigt är i Kiruna) för att få veta vad det heter. han vet hur jag tänker, haha, behövde inte säga mkt förens han visste vad jag menade. good guy (: I like him ! <3

det känns som om det va jätte länge sen jag skrev, men det är lite svårt att få det till en rutin, men det kommer säkert (:
jag har iallafall haft magsjuka i helgen.. mindre kul ! jag är jävligt less på att vara sjuk nu ! >.< men men, det kommer bättre tider ! som imorgon för då kommer Seb. tillbaka från kiruna där han har vart med sin praktikplats. kul för honom, mindre kul för mig, hehe. och btw, han har tagit svets lisensen idag ! (: han tyckte inte att det va så stort men JAG blev jätte glad, jag är så stolt ! :) <3

imrgon är det informationsförmiddag om livet efter gymnasiet på skolan, först ska jag gå på söka jobb grejen men jag vet inte vad jag ska gå på sen. ska kolla lite på det nu. vill ju gå teckenspråk men det känns som om att det är lite onödigt eftersom jag redan har fått en sån info. när jag fick teckenspråk a. men annars tror jag att det blir ngt från Luleå tekniska universitetet som lät kul.

men, idag va det jobbigt att skriva. allt blir fel så jag slutar nu innan jag blir allt för less. ska försöka skriva lite analys oxå.


lalala, puss <3

RSS 2.0