ja, bättre

ja nu är jag på bättre humör, det va kul att träna (:
funderar på att vara duktig och fara på bodybalance kl 7 på morgonen imorgon men jag vet inte om jag hinner på skolan då :/ vi får väl se (:

jag har sett svenska hjälte galan, och ja.. jag grät som ett litet barn! nästan så att tårarna kom bara för att det va ett måste.. hm. det är nog ngt som hör till, en gala för hjältar = tårar.

men en sak bara, jag hatar fortfarande tentan på torsdag.. ! tror att det blir omtenta i mars, får fan inte in ngt i min lilla jullovsälskande hjärna ! MEN efter tenta = åka hem = ELI ! <3 oj oj oj va jag längtar !

nä nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, och sen sova !

lalala, puss <3

I'm giving space !

åååh, fan jag vill bara lägga mig ner och sova i en vecka !
det är så mkt jag inte viiiiiillll just nu ! ååh !

jag tror jag håller på att bli sjuk, men det skiter jag i för jag vägrar att bli det!
åker och tränar om en halvtimme !

nä usch jag bara surar just nu så det är inte så kul att läsa vad jag skriver kan jag tänka mig så jag slutar skriva och kanske skriver sen när jag är på bättre humör !

DÖ tenta, DÖ ! -.-
jag vill inte.. !


Dålig !

ojojoj va jag är dålig på att uppdatera ! :P
en sak är så klar och det är jag jag älsdrig kommer att bli ngn blogg drottning för alla skulle bli lessna på att vänta på inlägg ! haha

nä men i helgen så har min älskling varit här, mysigare än mysigast ! <3
men det är ju så synd att helgerna går så fort :/ och nu är det bara 4 dagar kvar till tenta ! :S osch och fy och bää.. det här är första kursen som jag inte har känt särskillt mkt för vilket jag tror kommer reflekteras på tentan :/ men men, det blir väl att rå plugga i veckan och sen hoppas på det bästa! det jag hoppas mest på är ju faktiskt att projektet som ska vara över jul inte kommer va allt för stor så att man måste vara på skolan hela det så kallade jullovet ! men vi ser väl (:

till veckan ska jag då åka hem till snöiga tärna och äntligen få träffa världens bästa Eli ! <3 som jag har saknat honom, det är helt sjukt ! det känns som att jag har missat så mkt nu ! dags att ta igen ! (:

inte så länge kvar till julafton heller ! shit.. det roligaste med julafton det är att ge julklappar ! :D älsklingen fick sin i helgen (men han får ju såklart inte öppna förens julafton!) och det är så kul att ge paket ! speciellt när han blir så nyfiken och försöker gissa ! (: iiiih <3

anledning till att jag uppdaterar nu är ju faktiskt pga att Dessan ville det ;) jag lunchade med henne i fredags, på nionde våningen av NUS (: det va mysigt ! fick en julklapp :D <3

nä men nu ska jag lägga mig och läsa i ljudboken och sen prata lite med min älskling <3

lalala, puss <3

...

it feels like i'm losing..

Tänk om..

tänk om en person man älskar en dag helt plötsligt inte finns där längre ?
nu tänker jag för mkt, inget har ju hänt! men ibland kan jag helt enkellt inte rå för att jag tänker lite för mkt !

åkte från min älskling igår och gjort tenta idag, inget av dom är särskillt kul. det är nog det som gör att jag tänker för mkt :P
tror att jag klarar tentan, lr hoppas det iallafall (:

nu ska jag snart fara och träna (även om jag kanske har en förkylning på g..) och imorgon kommer mamsen (: vi ska julhandla och hare gött !

hejs !

RSS 2.0